Lag hypoteser

Lag to hypoteser om innpakning og knekkebrød på gruppa:

  • Hvilken innpakning tror dere er best for å få sprø knekkebrød?
  • Hvilken innpakning tror dere er best for å få slappe knekkebrød?

Deres oppdrag videre er å teste innpakningen dere tror er best og verst for sprø knekkebrød.

The elever sitter ved et skrivebord og utfører tester på knekkebrød.
Knekkebrødforskere tester ulike typer pålegg på knekkebrødet. De bruker trykketest, lydtest (knekketest) og smaketest for å avgjøre hvordan påleggene påvirker knekkebrødene. På bildet utfører de “lydtesten” på knekkebrødene. Foto: Øyvind Ganesh Eknes
TilbakeNeste

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. juli 2024, kl. 19.16 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.