Søk om penger

Er dere i gang med et Nysgjerrigper-prosjekt, men trenger penger til å kjøpe utstyr eller bussbilletter? Send en søknad til Nysgjerrigperfondet!

30. jan 2017 06:00

Søknadsfristen til Nysgjerrigperfondet er 1. februar, altså nå på førstkommende onsdag.

Pengestøtte til aktiviteter i et Nysgjerrigper-prosjekt

Er dere allerede i gang med prosjektet, men trenger penger til å få testet en hypotese til? Eller starter dere nå og ser at planen deres innebærer noen utgifter? En godt begrunnet søknad til Nysgjerrigperfondet kan gi forskningspenger i kassa! Les hvordan dere søker her.

Hvordan deltar vi i Nysgjerrigper-konkurransen?

Ikke i gang med et prosjekt? Da anbefaler vi en titt på www.åretsnysgjerrigper.no for å lære mer om konkurransen og hvordan dere deltar. For å si det med ordene til juryleder Bjørn: "Årets Nysgjerrigper er en konkurranse, opp til et visst punkt. Den konkurransen, den er vunnet i det øyeblikket dere trykker på "Send", for da har dere gjennomført et prosjekt!"

For å være med i Årets Nysgjerrigper 2017 må dere levere inn rapporten om Nysgjerrigper-prosjektet deres senest 15. mars. Prosjekter som leveres inn etter dette, blir med i neste års konkurranse, så fremt at klassen fortsatt går i barneskolen. Vi ønsker lykke til og gleder oss til å lese om alt mulig som dere lurer på - og finner ut av!

tre elever studerer knekkebrød

Skal dere forske og trenger penger til utstyr eller annet? Da kan dere søke om inntil 5000 kroner fra Nysgjerrigperfondet. Bildet over viser noen av fjorårets gullvinnere fra Haukås skole. De forsket på hvorfor knekkebrød blir myke i matpakka. Foto: Øyvind Ganesh Eknes.