Tegnekonkurranse

Bli med på konkurranse i å tegne forskere. Send inn tegning innen 23. mars og få sjansen til å vinne et mikroskop!

22. feb 2017 06:00

Lag en tegning av en forsker i arbeid og send tegningen til oss. Etter fristen 23. mars trekker vi én vinner som får et mikroskop. Vi trekker også fire vinnere som får bokpremier. Vi trekker vinnere fire ganger i året og vinnertegningen kommer på trykk i Nysgjerrigper-magasinet.

Les om konkurransen og hvordan du sender inn tegningen. 

Herman vant mikroskopet i forrige runde 

I forrige runde var det Herman i 3. klasse på Lauvsnes skole som vant mikroskop. Han tegnet en forsker ute på feltarbeid. Det ser ut som om forskeren har tatt med seg laben ut på ryggen til en moskusokse. Ja, hvorfor ikke?

forsker med mikroskop oppå moskus

Tegnet av: Herman i 3. klasse på Lauvsnes skole. Du kan se tegningen i større versjon her.  

Se alle tegningene

På Nysgjerrigpers Flickr-side kan du se alle tegningene som har kommet inn til konkurransen. Vi har fått inn over 1300 tegninger av forskere siden konkurransen startet! 

Vinnere av bokpremier

Hver runde trekker vi også fire vinnere som får en bok i premie. Her er vinnertegningene fra forrige runde.  

tre forskere

Frida på 9 år fra Sørumsand har laget denne flotte tegningen av tre forskere rundt et bord. De har husket å beskytte seg med både vernebriller og munnbind! Se tegningen i større versjon her.

tegn en forsker

Lea Jorunn-Marie i 3A på Frydenlund skole har tegnet denne med tre forskere og en fisk på laben. Ser ut som det er spennende saker på gang! Se tegningen i større versjon her. 

tegn en forsker

En forsker står klar med alskens utstyr for å forske på moskus. Philip Oliver fra Flaktveit har laget tegningen og du kan se den i større versjon her.  

tegn en forsker

Trær og gamle bygg kan også forskes på! Denne tegningen har Simon i 5. trinn på Rafsbotn skole sendt inn. Se tegningen i større versjon her.