Se alle vinnerne i Nysgjerrigper-konkurransen 2017

Longyearbyen og Tverlandet skole er de regjerende Nysgjerrigper-mesterne. Her finner du alle prosjektene som vant priser i konkurransen i 2017.

Gullvinnere

1.–7. klasse ved Tverlandet skole i Leirfjord vant gull i åpen klasse med prosjektet: Hvor kommer vannet i Hemmeligbekken fra? Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

3. trinn ved Longyearbyen skole på Svalbard vant gull i temaklassen om GRENSER med prosjektet: "Operasjon Isbjørngrense". Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

Sølvvinnere 

5. trinn ved Storevarden skole i Sola med prosjektet: "Hvilken effekt har to ukers hard trening på kondisjonen?". Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

2.-6. klasse ved Eksingedalen skule i Vaksdal med prosjektet: "Kvifor finns det stølar i dalen vår?". Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

Klasse 1B ved St. Sunniva skole i Oslo med prosjektet: "Hvorfor er folk sure på T-bane, trikk og buss?". Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

Klasse 4A ved St. Sunniva skole i Oslo med prosjektet: "Hvorfor kildesorterer vi ikke på vår skole? Og hva kan vi gjøre med det?". Les om prosjektet på Nysgjerrigpermetoden.no.  

Bronsevinnere

Fra Troms

Region sør

Fra Aust-Agder

Fra Rogaland

Region vest

Fra Hordaland

Region øst 

Fra Akershus

Fra Oslo