Nysgjerrigperkonferansen 2017

07. aug 2017 06:00

Interessert i utforskende arbeidsmetode? Kom på lærerkonferansen og bli bedre kjent med Nysgjerrigpermetoden!

Hva gjør vi når vi lurer på noe og Google ikke har svaret? Hvordan blir egentlig ny kunnskap til? I fremtidens arbeidsliv vil kompetanse i å utforske og skape være viktig, og skolen skal trene elevene i dette.

På konferansen får du lære mer om utforskende arbeidsmetode - hva er det, hvorfor er det så viktig og hvordan vi kan jobbe utforskende sammen med elevene? Det blir både innføringskurs i Nysgjerrigpermetoden, i tillegg til andre kurs som passer for lærere som har brukt Nysgjerrigpermetoden før. I fjor sto disse postene på programmet: Nysgjerrigperkonferansen 2016

Nysgjerrigpers utforskende arbeidsmetode får elevene til å se forbi lærebøkene og klasserommet. Autentiske situasjoner er drivkraft for motivasjon og gjør læring lystbetont og spennende.

Gratis og for lærere i alle fag

Nysgjerrigperkonferansen er gratis og passer for grunnskolelærere, lærerstudenter og lærerutdannere.

Vi byr på goodiebag og deilig tapaslunsj i godt selskap!

Hold av datoen: Vi ønsker lærere i alle fag velkommen til Nysgjerrigperkonferansen fredag 10. november 2017! Konferansen foregår i Forskningsrådets lokaler på Lysaker utenfor Oslo kl. 9-15.

Få varsel når påmeldingen åpner via Facebook-arrangementet eller ved å bestille nyhetsbrevet vårt: bit.ly/bestill_nyhetsbrev.  

Sist endret: 07.08.2017

facebook twitter email print
  1. KULTUR OG HISTORIE
  2. KROPP OG HELSE
  3. SPRÅK OG TALL
  4. VERDENSROMMET
  5. HAV OG VANN
  6. DYR OG NATUR
  7. TEKNOLOGI
  8. MILJØ OG KLIMA
  9. Alle