Deltakere fra Region vest

Disse deltar i Årets Nysgjerrigper 2016 fra Region vest. Nedenfor finner du en liste over skoler og prosjekter, fordelt på fylker.

30. mar 2016 05:00

HORDALAND

Austebygd skule med prosjektet "Kvifor likar me søtt betre enn surt?"

DaVinci Montessoriskole med prosjektene "Hvor langt reiser maten igjennom kroppen før den kommer ut som bæsj?"og "Hvordan blir mat til bæsj?"

Eksingedalen skule med prosjektet "Har vintervèret i Eksingedalen endra seg frå 1944 og fram til i dag?"  

Halhjem barneskule med prosjektet "Har vatn noko smak?"  

Haukås skole med prosjektene "Tysk leir på Haukås", "Hvorfor blir knekkebrød myke i matboksen?", "Hvor sint kan et barn (0–13 år) bli?" og "Hvorfor bruker ikke alle elevene refleksvest når vi har refleksvestaksjon?"

Hordvik skole med prosjektet "Hvordan kan vi bruke restemat på nye måter?"

Knarvik barneskule med prosjektet "Kvifor smakar ikkje maten det samme for alle?"  

Kuventræ skole med prosjektet "Kva er sunn skulemat?"  

Lone skole med prosjektet "Hvorfor er det vanskeligere å holde balansen når vi ikke ser?"

Mjølkeråen skole med prosjektene "Hvorfor kaster vi så mye mat?" og "Hvorfor bryr ikke eldre seg like mye som yngre, når det gjelder å spise matvarer som har gått ut på dato?"

Omvikdalen Oppvekstsenter med prosjektet "Operasjon matkasting. Kastar vi for mykje mat, og kva kastar vi mest av?"  

Rolland skole med prosjektet "Hvorfor er barn så glad i det som smaker søtt?"

Ulsmåg skole med prosjektet "Hva kan vi gjøre for at frukt og grønnsaker ikke skal bli ødelagt?"

MØRE OG ROMSDAL

Fiskå skule med prosjektet "Kvifor likar vi forskjellig mat?"

Valderøy barneskule med prosjektet "Kan vi få klippfisk til å bli "ungdomsmat"?"

SOGN OG FJORDANE

Svelgen Oppvekst med prosjektet "Når veks vi mest?"